Primers guanyadors de la Liga d’Hivern de Vòlei Platja

Aquest dissabte es van proclamar els primers campions de la Lliga d’Hivern de Vòlei platja en la primera prova de la competició celebrada a les pistes del Centre Municipal de Tennis de la Vall d’Hebron de Barcelona. Erika Kliokmanaite i Kadri Puri, en categoria femenina, i Albert Trabado i Antonio Burgal, en la masculina, són les parelles que es van endur aquest primer triomf.

Un total de 50 parelles, 30 en categoria masculina i 20 en la femenina, es van inscriure per competir en aquesta primera prova de la Lliga d’Hivern de Vòlei Platja. Els 12 millors classificats per gènere, segons rànquing i seeding, ho van fer a primera categoria i la resta van competir a segona. Així, els 100 participants van fer servir les 7 pites de vòlei platja del Centre Municipal de Tennis de la Vall d’Hebron.

La final masculina la van disputar Antonio Burgal i Albert Trabado contra la parella formada per Lucas Bahrle i Sergio Sánchez, que van quedar segons després de perdre el set de desempat. En el cas de la categoria femenina, Elena Biosca i Laura Pallarès van ser el rival d’Erika Kliokmanaite i Kadri Puri. La de Lituània i la d’Estònia van guanyar per 2-0 a la parella de catalanes.

A segona divisió les parelles campiones van ser Adán Aliseda i Carlos Tersa, per un costat, Pablo Ronchi i Jacob Dejno, per l’altra, en el cas de la categoria masculina. A la competició femenina les campiones van ser Bea García i Chelsea Ono. En els tres casos les parelles han aconseguit una plaça per disputar la propera prova a primera divisió.

La segona prova de la Lliga d’Hivern de Vòlei Platja es disputarà el proper dissabte, 21 de desembre, a les mateixes instal·lacions del Centre Municipal de Tennis de la Vall d’Hebron. Les parelles que hi vulguin participar i que ja tinguin feta la inscripció a la competició només han de confirmar la seva assistència enviant mail a volei-platja@fcvolei.cat

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top