Tres parelles catalanes finalitzen novenes al WEVZA Indoor de Platja a Montpeller

Tres parelles catalanes  van participar aquest cap de setmana en el Torneig Zonal Indoor WEVZA de vòlei platja que es va celebrar a la localitat francesa de Montpeller , representant a la selecció espanyola i caient tots tres equips en la fase de grups i van acusar la duresa de la competició, que s’emmarca en les proves d’aquesta modalitat en l’Associació Zonal de Voleibol d’Europa Occidental.

Espanya participava en aquesta quarta prova del calendari de tornejos de vòlei platja de la WEVZA amb tres parelles, els duos Serra-Jarque, en categoria masculina, i Querol-Saló i Alcocén-Palet en el quadre femení. En competició masculina, Serra-Jarque van quedar enquadrats en el grup C. Els catalans van debutar amb derrota davant els francesos Salvetti-Daguerre 2-0 (21-11, 21-12 ) en un xoc dominat en tot moment pels francesos. Posteriorment, els catalans no van poder certificar el pas a la següent ronda en caure davant els alemanys Betzien-Hellmuth per 2-0 (21-6, 21-18), finalitzant així la seva participació al torneig en novena posició.

En el quadre femení, les dues parelles catalanes no van poder superar la ronda de grups. El duo format per Judith Querol i Mar Saló partia enquadrat en el grup C del Main Draw i va arrencar la competició amb derrota davant les franceses Adelin-Giordano per 2-0 (21-13, 21-11). En el segon partit de grup, les joves jugadores van caure davant les també gal·les Richard-Carrere per 2-0 (21-9, 21-19).

Carla Alocén i Maria Palet van córrer similar sort i van perdre en la seva estrena davant les alemanyes Ittlinger-Weiland per 2-0 (21-18, 21-11). La classificació a la següent ronda es va escapar a les catalanes definitivament en el segon enfrontament, en què van caure davant les italianes Cavalluzzi-Luca per 2-0 (21-10, 21-16), finalitzant totes dues parelles femenines en la novena plaça final.

El torneig Zonal Indoor WEVZA que es va celebrar a la localitat francesa de Montpeller es va tancar amb triomf final dels francesos Krou-Rowlandson, que van batre a la gran final als suïssos Kovatsch-Kissling, J., i de les italianes Giombini-Momoli, que van superar a la final a les franceses Adelin-Giordano.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top