Obert el període d’inscripcions a la Lliga d’Hivern 2014/15 de Vòlei Platja

Una vegada celebrada dimecres la reunió amb els clubs amb interès de participació a la segona edició de la Lliga d’Hivern de Vòlei Platja 2014/15, queda definida  la Normativa de la competició, així com obert el període d’inscripció a aquesta.

Aquesta normativa ha tractat de recollir les inquietuds i propostes, tant enviades per correu electrònic, com sorgides a la reunió de dimecres celebrada a la seu central de la FCVB, i amb la intenció de trobar el major número de consens possible per aconseguir oferir una activitat atractiva, que pugui anant consolidant-se dins el renovat projecte de Vòlei Platja de la Federació Catalana de Voleibol.

L’inici de la competició es produirà el 13 de desembre i les final seran el cap de setmana del 9 i 10 de Maig. Els equips ja poden inscribir-se a la competició, completant les dades d’aquest enllaç , així com trobar la Normativa de la competició a la secció de Vòlei Platja. Per a qualsevol dubte poder adreçar-vos a volei-platja@fcvolei.cat  

Una Lliga d’Hivern de Vòlei Platja que donarà els mateixos punts al vencedor de cadascuna de les categories amb la mateixa puntuació que la del vencedor d’una prova del Circuit Català 2×2.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top