Presentació d’equips d’un CECELL Lleida 2014/15 amb un centenar d’esportistes

El CECELL Lleida va presentar dissabte a la tarda al Pavelló Joan Oró de la capital lleidatana els seus onze equips d’aquesta temporada 2014/15 en un acte que va comptar amb el Regidor d’Esports de la Paeria, Txema Alonso, el Vicepresident de la Diputació de Lleida, Miquel Padilla, i el regidor de CIU a la Paeria, Paco Cerdà, amb el president de l’entitat lleidatana, Antoni Blesa, com a mestre de cerimònies.

El club segueix creixent i aquesta temporada assoleix el centenar d’esportistes, en créixer en el número d’equips, dos més respecte la última campanya. El club lleidatà compta amb quatre equips escolars, un dels quals cadet, és noi, a més dels set equips en competició federada, destacant aquesta temporada l’estrena d’un segon equip infantil.

El CECELL Lleida va signar el document d’adhesió al Manifest del món de l’Esport amb motiu del Dia Mundial per a l’eliminació de la violència envers les dones (25 novembre), promogut per el Consell Català de l’Esport, dins dels plans d’actuació del “Programa Dones i Esports 2014-2016 i va llegar el manifest durant l’acte de presentació dels equips.

L’entitat lleidatana va agrair el suport dels socis i simpatitzants del club, a més del recolzament dels dos principals espònsors, Serveto, patrocinador oficial de la primera plantilla del CECELL Lleida de Primera Divisió sènior femenina, i Easy Optik, patrocinador de l’Escola de Voleibol del club.

Compartició en facebook
Facebook
Compartició en twitter
Twitter
Compartició en linkedin
LinkedIn
Scroll to Top