Primera presentació d’equips com a nova entitat del CV Sant Celoni

El Pavelló Sot de les Granotes de Sant Celoni va viure ahir diumenge una històrica jornada amb la presentació d’equips del Club Voleibol Sant Celoni, nova entitat al municipi després de la seva escissió del CE Sant Celoni.

El club presidit per Lauren Bader va viure una gran matinal amb la presentació dels vuit equips que enguany hi formaran part de la gran família del CV Sant Celoni. Sota la presidència de Lauren Bader i la seva Junta Directiva ha arribat el gran canvi i l’evolució cap a una bona estructura des de la base que assenti el treball dut a terme a la localitat de captació i difusió del voleibol. No en va, el club hi compta per aquesta campanya, a banda dels tres equips federats, amb tres equips d’iniciació en categoria aleví i benjamí, que han de ser el futur per a construir el present i futur del club.

Era una presentació història, i a la cita no van voler faltar ni la Presidenta de la Federació Catalana de Voleibol, Maribel Zamora, ni l’Alcalde de Sant Celoni, Joan Castaño, els quals van agrair l’empenta de la nova entitat encapçalada per la seva presidenta, convidant-los a seguir treballant des de les categories de base per a créixer any rere any en les fites que es marqui el Club Voleibol Sant Celoni com a club.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top