Sant Cugat Creix reuneix un miler de persones en la seva foto de família

L’Associació Sant Cugat Creix, formada pel Club Rugby Sant Cugat, Patí Hoquei Club Sant Cugat i el Club Voleibol Sant Cugat, va reunir diumenge a la tarda prop d’un miler d’esportistes a la Plaça del Rei de la localitat vallesana en la primera foto de família de l’entitat.

Els esportistes, tècnics, directius i familiars dels tres clubs van estar convocats a dos quarts de tres de la tarda a l’Ajuntament de Sant Cugat, i des d’allà van iniciar de manera conjunta la marxa cap a la Plaça del Rei. La foto de família va fer-se en forma de triangle amb la presència dels primers equips a la part de davant i la resta de jugadors de les diferents categories al darrere. A l’acte van assistir els presidents del Patí Hoquei Club Sant Cugat, Francesc Marzá, del Club Voleibol Sant Cugat, Miquel Martínez, i del Club Rugby Sant Cugat, Mauri Benito. L’alcaldessa, Mercè Conesa, el regidor d’Esports, Xavier Tizón, i el coordinador d’Entitats Esportives, Eloi Rovira, van presidit l’acte municipal.

Des de Sant Cugat Creix el seu president, Albert Salarich, en declaracions a Cugat.cat creu que és un acte que serveix per donar-se a conèixer i mostrar quina és la seva filosofia. L’associació està preparant un codi ètic per a esportistes, tècnics i directius, a més de jornades formatives que tindran durant la temporada.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top