Tres noves projeccions per veure ‘A ganar’

Més de 4500 persones han gaudit ja al cinema de la pel·lícula ‘A Ganar’ i d’altres ho podran fer en les dues noves projeccions previstes a Vilanova i la Geltrú, Sant Cugat del Vallès i Lleida. Els amants del vòlei podran passar una bona estona veien aquesta història basada en fets reals sobre un equip de voleibol que després d’una complicada situació a l’inici de la lliga lluita per guanyar de nou el campionat estatal.

Aquest diumenge, en una projecció promoguda pel Club Voleibol Rubí i el Club Voleibol Sant Cugat, la pel·lícula es podrà veure en un passi únic el diumenge, 11 de novembre, a les 19:15 hores, al Yelmo Cines de Sant Cugat. La compra d’entrades es pot fer a través de la pàgina del cinema i els preus varien en funció del tipus d’entrada.

Vilanova i la Geltrú també gaudirà d’un passi únic el proper dijous 15 de novembre a les 19 hores, sempre que es garanteixi abans del 12 de novembre una assistència mínim de 100 persones. La projecció es farà al Cinema Vilanova Círcol Catòlic (C/ Sant Gervasi 41) i les entrades costen 7 euros.

Per anar a Vilanova a veure ‘A Ganar’ podeu reservar les entrades a les oficines del Club Volei Vilanova, tots els matins de 10 a 14h o els dimecres de 17:30 a 19:30. També les podeu reservar online clicant AQUÍ i fent el pagament mitjançant transferència bancària.

A Lleida, el Balafia Vòlei ha aconseguit que la pel·lícula es projecti al Funatic el proper diumenge 18 de novembre a les 17 hores. La reserva d’entrades s’ha de fer a través del club lleidatà i el cost de l’entrada serà de 6 euros. L’aforament de la sala és limitat.

La pel·lícula, que ha recaptat més de 10 milions de dòlars a les taquilles d’Estats Units, està protagonitzada pels guanyadors de l’Oscar, Helen Hunt (Millor Impossible) i William Hurt (El petó de la dona aranya). A més està dirigida pel director de ‘Soul Surfer’ Sean McNamara.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top