Badalona acollirà la primera prova de la Lliga d’Hivern de Vòlei Platja

La Federació Catalana de Voleibol ha tancat un acord amb l’Ajuntament de Badalona per celebrar la primera prova de la Lliga d’Hivern de Vòlei Platja. Aquesta tindrà lloc el proper dissabte, 24 de novembre, a la platja dels Pescadors. A més, amb aquest acord també es tanca que serà prova oficial del Campionat de Catalunya de Vòlei Platja 2019.

La platja dels Pescadors serà un any més una de les seus de la Lliga d’Hivern de Vòlei platja. L’any passat va ser la cinquena de les proves del circuit d’hivern amb una participació de 46 parelles inscrites, 24 en categoria masculina i 22 en la femenina. Pel que es van celebrar dues categories de competició.

Després de Badalona, les següents proves seran Barcelona, possiblement a Nova Icaria el 15 de desembre, i a Cunit el 26 de gener. La prova de Cunit, a més, estarà emmarcada dins el circuit d’hivern que organitza la Real Federación Española de Voleibol.

El termini d’inscripció s’obrirà en breu a la pàgina web de la Federació Catalana de Voleibol, i serà anunciat a través de les xarxes socials de la mateixa. Les condicions generals de competició seran les mateixes que les passades edicions de la Lliga d’Hivern, on el campionat es disputa únicament en dissabte matí i hi haurà també diferents categories de competició

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top