Inscripcions obertes a la Lliga d’Hivern de Vòlei Platja 2018/2019

Ja estan obertes les inscripcions a la Lliga d’Hivern de Vòlei Platja que organitza la Federació Catalana de Voleibol i que es disputarà entre novembre de 2018 i abril de 2019, a una prova per mes. La primera es disputarà el proper 24 de novembre a la Platja dels Pescadors de Badalona.

Les inscripcions a la competició es poden fer a través de la pàgina web de la Federació Catalana de Voleibol, a l’apartat de vòlei platja. On també s’hi troba el calendari de competició, la normativa i el rànquing català d’aquesta disciplina.

Com l’any passat, les inscripcions a les sis proves del campionat tindran un cost de 30 euros i es podran realitzar fins al 24 de gener de 2019 abans de les 12 del migdia. També serà possible inscriure’s a partir del 24 de gener a les 12 del migdia per participar a les tres últimes proves.

Un cop realitzada la inscripció cada participant haurà confirmar la seva participació a cada una de les proves mitjançant un mail a vole-platja@fcvolei.cat. Recordar que tots els participants hauran d’haver tramitat alguna de les modalitats de llicència federativa de Volei-platja de la temporada 2018/19, amb validesa per a totes les competicions de Volei-platja de la FCVb.

Cada jornada de la Lliga d’Hivern de Vòlei platja serà amb inici i final. La competició es dividirà en diferents categories per tal de donar cabuda i oportunitats a tots els participants inscrits de jugar amb contrincants del seu nivell de joc. La divisió per nivells a cada categoria es realitzarà mitjançant rànquing i la distribució en els grups es farà per seeding. Els campions de cada categoria tindran plaça directe per la següent jornada de lliga d’hivern a una categoria superior.

Els finalistes de la Lliga d’Hivern de Vòlei Platja catalans tindran opció de representar a Catalunya a la Copa Primavera organitzada per la Real Federación Española de Voleibol. El representant autonòmic serà aquell equip millor classificat a la prova final, que es disputarà el 13 d’abril i que estigui inscrit a tota la lliga.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top