Tot a punt per les Fases finals a Primera Divisió Cadet i Juvenil Masculina

Un cop finalitzades les lligues de la Primera Divisió Cadet i Juvenil Masculina ja es coneixen els encreuaments de les fases finals de cada categoria. La competició per decidir el campió de Catalunya cadet es disputarà aquest proper cap de setmana a Roquetes, mentre que la de categoria juvenil tindrà lloc a Mataró, sota l’organització de la Federació Catalana de Voleibol, el primer cap de setmana d’Abril. A més, es posaran en joc les places d’accés al Campionat d’Espanya.

Dissabte 25 i diumenge 26 de març, el pavelló Poliesportiu de Roquetes acollirà la Fase Final cadet i els 8 equips que la disputaran ja coneixen els seus primers enfrontaments. Dissabte al matí tindran lloc els quatre duels de quarts de final. A les 11 hi haurà els partits que enfrontaran al CV Mataró amb el CV Sant Martí, segon del grup 2 i tercer del grup1 respectivament; i a l’Adivit Balàfia Vòlei Lleida, segon classificat del grup 1, amb els locals del CV Roquetes que han acabat tercers del grup 2. A la franja horària de les 13 hores es podrà veure en acció als primers classificats de cada grup. Per un costat jugaran l’AEC Vallbona Granollers amb l’Institut Anna Gironella Mundet, i per l’altra el CV Sant Pere i Sant Pau amb el FC Barcelona. Les semifinals es disputaran dissabte a les 18 hores i la gran final diumenge a les 11 del matí.

D’altra banda també ha finalitzat la fase competició de la Primera Divisió Juvenil Masculina. La Fase Final es disputarà a Mataró el cap de setmana de l’1 i el 2 d’Abril i, amb els últims resultats del cap de setmana, ja es coneixen els encreuaments de quarts de final. L’Exclusivas Sarabia Balàfia Vòlei Lleida, segon classificat del grup 1, obrirà la fase final enfrontant-se a l’Institut Anna Gironella Mundet, tercer classificat del grup 2. D’altra banda, el CV Mataró, segon classificat al grup 2, s’enfrontarà al FC Barcelona que ha acabat tercer del grup 1. Els quarts de final d’aquest play-off juvenil masculí el tancaran el CV Sant Martí i el CEV L’Hospitalet, i el CV Sant Pere i Sant Pau i el CV Arenys, per un lloc a les semifinals.

Els dos millors classificats a la Fase Final de la Primera Divisió juvenil masculina aconseguiran els bitllets per participar al Campionat d’Espanya de la categoria. A la cadet, en canvi, només el Campió de Catalunya tindrà el premi de participar en el campionat estatal, on Catalunya només compta amb una plaça.

 

PLAY OFF CADET

PLAY OFF JUVENIL

 

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top