El DSV CV Sant Cugat s’acomiada del seu públic amb una sorprenent victòria

El DSV CV Sant Cugat ha sorprès aquest cap de setmana amb una contundent victòria per 3-0 amb el segon classificat de la Superlliga Iberdrola, el Fígaro Peluqueros Haris. D’aquesta manera s’acomiadava l’equip de Rafa Ruiz de la seva afició, ja que es tractava de l’últim partit que les santcugatenques disputaven com a locals aquesta temporada.

Un cop més, el pavelló de Valldoreix s’omplia per veure l’últim partit com a local del DSV CV Sant Cugat de Superlliga d’aquesta temporada, ja que l’equip té assegurada la permanència a la categoria d’or del voleibol femení estatal per la 2017/2018 des de fa setmanes. L’equip no va defraudar i va brindar una sorprenent i contundent victòria, a la par que inesperada, amb les canàries del Fígaro Peluquero Haris, que ocupen la segona posició a la taula amb 47 punts.

Al primer set va destacar el bon servei de les locals que va posar en moltes complicacions d’atac a les canàries. Tot i la superioritat inicial de les locals, que van arribar a agafar 8 punts d’avantatge, el final de set es va igualar per acabar amb un 25-22 al marcador. Més contundència i bon joc del DSV en el segon parcial que es van endur per un clar 25-12. Al tercer, la confiança local es va mantenir i van tancar el set deixant les canàries a 21 punts.

La propera, i última jornada de la Superlliga Iberdrola, les de Sant Cugat viatgen a Madrid en busca dels 3 últims punts de la temporada a casa del Feel Volley Alcobendas, cinquè classificat. Amb una nova victòria les catalanes podrien arribar a finalitzar la lliga en una més que destacable vuitena posició i tancar la temporada amb 7 victòries.