‘Tots junts’ apropa el voleibol als alumnes de Llinars del Vallès

Més de 300 alumnes ompliran un any més els dos pavellons municipals de Llinars del Vallès per participar en la jornada ‘Tots junts’ que organitza l’ajuntament vallesà amb la col·laboració de la Federació Catalana de Voleibol. Aquest iniciativa té per objectiu apropar els esports denominats minoritaris als seus alumnes.

Els alumnes de primària per un costat, i els de secundària per l’altre, gaudiran per sisè any consecutiu d’aquesta jornada lúdico-esportiva on podran conèixer de més a prop el voleibol. Per tal de fer aquest esport més proper a les noves generacions es realitzen partits de 8 minuts en format de 4×4 i sense classificació final. A més, la jornada ‘Tots junts’ també serveix per a que l’Escola el Ginebró, concretament els alumnes del Cicle Formatiu de monitor, agafin experiència en l’organització d’activitats. Els alumnes del cicle són els encarregats de dinamitzar i arbitrar els diferents partits que es disputen.

La jornada també serveix per fer arribar als professors de primària i secundària noves metodologies més motivadores envers aquest esport, així com adaptacions reglamentaries que poden fer servir amb els alumnes per tal de fer el voleibol més atractiu a les etapes inicials.

 

Compartició en facebook
Facebook
Compartició en twitter
Twitter
Compartició en linkedin
LinkedIn
Scroll to Top