Tot a punt per al Vichy Catalan Volei Tour 2016!

Aquest cap de setmana s’inicia el Vichy Catalan Volei Tour! Ja es troba disponible al web de la Federació Catalana de Voleibol (FCVb) la informació rellevant sobre aquesta edició 2016 del Campionat de Catalunya, que s’iniciarà dissabte 7 de maig a la platja de la Mar Bella, a Barcelona.

Tal com hem avançat en informacions anteriors, la novetat més destacada d’aquesta edició, que compta amb el suport de l’empresa Creativialab i amb l’esponsorització de Vichy Catalan, és la combinació de proves del circuit Pro amb espai per als jugadors amateurs. D’aquesta manera, la Federació Catalana de Voleibol (FCVb) fa palesa, una vegada més, la voluntat de donar el màxim suport al vòlei platja, a tots els nivells.

L’estructura de les proves

Dissabte a les 9 del matí s’iniciaran d’una banda la fase prèvia, amb la participació d’entre 16 i 24 parelles, així com les proves dels jugadors amateurs. Els equips que no superin la fase prèvia i els millors amateurs es trobaran dissabte a la tarda, dins la categoria OPEN FCVB. També per la tarda es disputaran els encontres tant del Campionat de Catalunya, com els partits de la competició OPEN FCVB.

Pel que fa als diumenges, el Vichy Catalan Volei Tour continuarà amb les semifinals i les finals. Al mateix temps, els jugadors que dissabte hagin quedat fora de competició podran disputar l’OPEN FCVB Mixte, que en ocasions adquirirà format de competició 4×4.

La Normativa, que detalla tota la reglamentació d’aquest Campionat de Catalunya 2016, i el Full d’inscripció, estan disponibles als apartats corresponents, en aquest enllaç: http://bit.ly/VichyCatalanVoleiTour La inscripció és oberta fins dijous 5 de maig a les 12h. per al Vichy Catalan, i fins el mateix dissabte de competició per a l’OPEN FCVB.

Per a més informació, contacteu amb volei-platja@fcvolei.cat o al telèfon 654 34 92 54. 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top