La Federació Catalana de Voleibol i l’empresa Podoactiva signen un conveni de col•laboració

L’empresa especialitzada en podologia esportiva, Podoactiva, i la Federació Catalana de Voleibol van rubricar divendres a la tarda a les oficines de l’empresa podològica situades a l’Avinguda Diagonal de Barcelona la signatura del conveni específic entre l’ens federatiu català i Podoactiva.

Una signatura del conveni a la que van assistir la Presidenta de la Federació Catalana de Voleibol, Maribel Zamora, i el responsable de la clínica de Podoactiva a Barcelona, Frank Hendrix.

Amb la signatura del conveni ambdues entitats acorden que l’ens federatiu català, i concretament els dos grups GET Blume Voleibol, rebrien tractaments complerts que engloben estudi i plantilles per als components dels dos grups GET Blume Voleibol. Uns estudis que s’han anat realitzant al llarg dels mesos de novembre i desembre.

Pel que fa als federats catalans de voleibol poden aprofitar-se d’un gran descompte en quant a estudi i plantilla. Pel que fa a l’estudi, qualsevol federat català el té a l’abast a un preu de 15€, per sota dels 40€ que suposa l’estudi habitualment, descompte subvencionat des de la Federació Catalana de Voleibol, mentre que el preu de la plantilla tindrà un descompte del 10%.

Podoactiva és una empresa de base tecnològica especialitzada en podologia i biomecànica, que s’esforça per augmentar la qualitat de vida de les persones mitjançant la millora de la seva forma de trepitjar, aplicant el coneixement i l’experiència del seu equip multidisciplinari i la innovació tecnològica per al diagnòstic, disseny i fabricació de tractaments personalitzats.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt