Gran segona fase del CV Vall d’Hebron sense cedir cap partit per acabar en tretzena posició

El CV Vall d’Hebron va finalitzar el Campionat d’Espanya juvenil femení d’Alcobendas en la tretzena posició. Les catalanes van saber refer-se de la primera fase de grups on van quedar fora de les dues primeres places que donaven accés a la lluita per les places del primer al dotzè i van acomiadar-se del torneig amb un gran balanç final de quatre victòries consecutives per acabar en aquesta tretzena plaça.

Les noies de Facundo Leal van quedar enquadrades en la primera fase en un exigent grup amb el RED Piso VB Torrejón, CV Aguere Semavi i CV Torrelavega, perdent amb els dos primers i derrotant a les campiones de Cantabria, finalitzant doncs en una tercera posició amb la que havia d’encreuar-se en la segona fase per les places del tretzè i al vint-i-quatrè amb un altre equip càntabre com la Textil Santanderina i al Salesianos Guadalajara. Les barcelonines van reaccionar a quedar-se fora de les dotze primeres posicions i van derrotar a tots dos conjunts, per tal d’arribar a les eliminatòries decisives per finalitzar el torneig en la tretzena posició.

Les subcampiones de Catalunya van seguir amb la seva bona dinàmica de joc i dissabte van derrotar, primer a ADV Almendralejo (3-0), i després al cvleganes.com (3-1), per acabar el Campionat d’Espanya en aquesta tretzena posició i amb un balanç de cinc victòries i dues derrotes, tenint ja la vista posada en l’imminent inici del Gran Premi Base, on tant bons resultats han obtingut històricament.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt