Brillant CVB Barça, doble campió d’Espanya juvenil!

El CVB Barça torna a regnar en categoria juvenil. Les catalanes van proclamar-se diumenge al migdia a Alcobendas campiones d’Espanya derrotant en la final 3-0 al Professional Answer Alcobendas. Les travesses donaven com a favorites a les madrilenyes, però les actuals campiones d’Espanya, dirigides per Jordi Català, van realitzar un gran torneig, anant de menys a més i superant obstacles per tal d’assolir el segon títol consecutiu, repetint l’èxit de 1995 i 1996, quan el Winterthur CV Barcelona va proclamar-se també campió dos anys consecutius.

Les catalanes van acabar pujant per segon any consecutiu al podi a recollir la medalla d’or i la copa que les acredita com a campiones d’Espanya i dominadores de la categoria juvenil, en una cerimònia de trofeus en la que la lloretenca Anna Grima, amb passat pel programa ARC Voleibol com altres sis companyes, va resultar proclamar millor jugadora del torneig.

Les blaugrana van arribar a la segona fase del campionat dijous a la tarda, assolint la segona posició d’un grup on van derrotar a Universidad de Burgos (3-1) i CV La Calzada (3-0), patint la primera derrota 1-3 davant les sempre competitives IBSA CV CCO 7 Palmas. Una derrota que va fer que CVB Barça i DSV CV Sant Cugat compartissin grup en la lluita per una plaça a semifinals del campionat. Després de superar tots dos conjunts catalans a l’Emeve Lugo, el CVB Barça va acabar imposant-se en el duel clau a les santcugatenques, en un vibrant partit resolt al tie-break en favor de les blaugrana.

A les semifinals esperaven les campiones andaluses del Sancho Reebok Voley Jun, a qui van derrotar després de refer-se d’un mal primer set, per plantar-se a la gran final de la competició, completant un magnífic partit i derrotant davant el seu públic a les madrilenyes del Professional Answer Alcobendas, i poder tocar un any més la gloria del campionat.