CV Sant Marti i CV Sant Pere i Sant Pau es creuen a Almería per una plaça a semifinals

Impecable primera fase de grups del CV Sant Pere i Sant Pau i el CV Sant Martí al Campionat d’Espanya juvenil masculí que va donar inici ahir a Almería. Els dos representants catalans a l’estatal de clubs han assolit la classificació per a disputar les places del primer al dotzè del torneig, però amb la fortuna de creuar-se en el mateix grup en el que hi ha només una plaça disponible per a semifinals.

Els dos conjunts catalans s’han mostrat molt sòlids i han demostrat que tenen moltes opcions d’èxit en el torneig, tal i com ja van oferir a Roquetes en la passada disputa de la Final a 6 del Campionat de Catalunya juvenil. El CV Sant Martí sense pal·liatius el Grup C de la competició, sumant tres victòries per 3-0. Els nois de Paco Fernández han anat vencent a cvleganes.com, Rio Duero San José i CV Portol en la primera fase de grups, proclamant-se campions de grup i assolint un nou any la classificació entre els millors en la fase final de la categoria reina masculina del voleibol formatiu estatal.

El campió de Catalunya CV Sant Pere i Sant Pau també ha tingut un pas ferm per la primera fase de grups a Almería. Els nois d’Alek i Vlado Stevovski han sumat un tres de tres a Almería deixant pel camí als seus rivals del Grup F, Postres Reina Caravaca, UBE L’Illa Grau i el campió gallec Voleibol Dumbría.

Seran els tarragonins qui debutin primer aquesta tarda al Grup 4 de la segona fase, tenint com a primer rival a l’AD Don Benito. El duel directe entre CV Sant Pere i Sant Pau i CV Sant Martí, i que apunta a enfrontament decisiu per la plaça en joc a semifinals, es celebrarà demà divendres a les 18:00 hores.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top