Torredembarra, seu de la sisena parada del Vichy Catalan Volei Tour

La població de Torredembarra, situada 15 quilòmetres al nord de Tarragona, és la seu de la sisena etapa del Campionat de Catalunya de vòlei platja d’enguany. Les proves del Vichy Catalan Volei Tour es disputaran aquest proper cap de setmana, 4 i 5 d’agost, a la platja de la Paella seguint l’esquema de tot el campionat. Dissabte fase prèvia i Vichy Plus, i diumenge finals del Vichy Catalan i Campionat Mixt.

La inscripció per la prova de Torredembarra es pot fer a través d’aquest enllaç fins dijous a les 12h del migdia. 

Torredembarra com a destinació turística

El municipi de Torredembarra, format per diversos nuclis poblacionals, té una extensió de 857,81 ha i una població estable que ja supera els 15.000 habitants. És a 14 km de la Tarragona romana i a 85 km de la cosmopolita i olímpica Barcelona, i a molt poca distància de la ruta del Císter, el parc temàtic Port Aventura, el parc natural del Delta de l’Ebre, diversos clubs de golf i tota una rica oferta cultural, esportiva i lúdica.

La ciutat és especialment coneguda per l’Espai Natural dels Muntanyans (vegeu-ne aquí la informació) i per l’espectacular far, que s’aixeca prop de 60 metres sobre el nivell del mar. També destaca per l’important patrimoni indià, com el Patronat Antoni Roig, un edifici noble, d’estil modernista, que va ser inaugurat l’any 1892. Una altra opció turística i d’oci és el trenet turístic. En aquest enllaç hi ha completa informació sobre la ruta i altres consideracions: www.turismetorredembarra.cat/trenet-turistic-mnu-91

En aquest web hi ha disponible completa informació turística del municipi: www.turismetorredembarra.cat/que-ver-cgid-2

Els participants de totes dues proves, Vichy Catalan Volei Tour i Open FCVb, que vulguin aprofitar l’ocasió per passar el cap de setmana a Torredembarra trobaran en aquest enllaç informació sobre allotjament.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top