La Selecció Espanyola sub17 comptarà amb 3 jugadores catalanes i el tècnic de la Blume

Un total de 3 jugadores catalanes han entrat a la convocatòria de la Selecció Espanyola sub17 que es concentrarà a Soria a partir d’aquest diumenge, 5 d’agost, per preparar el torneig WEVZA de la categoria que es disputarà a Holanda del 15 al 18 d’agost. El tècnic responsable del grup femení del programa de tecnificació GET Blume, Miguel Fuente, acompanyarà l’expedició i exercirà de segon entrenador de l’equip.

Ariadna Priante, del DSV CV Sant Cugat, Itziar López, del CECELL Lleida, i Carla Jiménez, de la Blume, són les jugadores catalanes que han entrat a la convocatòria de 16 candidates a formar part de l’equip que participarà al WEVZA a Arnhem, Holanda. La concentració tindrà lloc a Soria, a les instal·lacions de la Real Federación Española de Voleibol, i s’allargarà del 5 al 14 d’agost. Tot seguit, la selecció espanyola sots 17 es desplaçarà a Holanda on disputarà el torneig del 15 al 18 d’agost.

Les seleccions que participaran al WEVZA són les d’Holanda, Bèlgica i Suïssa, enquadrades en el grup A, i les de França i Portugal, que conjuntament amb l’equip espanyol, formaran el grup B. El dia 15 Espanya debutarà amb la selecció portuguesa, el 16 jugarà amb França i, finalment, el 17 tindrà partit amb Bèlgica. El 18 d’agost es disputaran les finals de la competició, segons la classificació de grup.

Miguel Fuente, tècnic responsable de la branca femenina del programa ARC, entrenador de l’equip de la Blume i de les seleccions catalanes de menors de pista, formarà part de la selecció espanyola femenina sots 17 on desenvoluparà les tasques de segon entrenador, a les ordres de Jorge Barrero.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top