Cerdanyola del Vallès, seu del primer curs d’entrenador 2018/19

La Federació Catalana de Voleibol, per mitjà del Comitè Tècnic d’Entrenadors, convoca el primer curs de Tècnic Català de Voleibol de Nivell Bàsic de la temporada 2018/19.

El curs tindrà lloc a la localitat de Cerdanyola del Vallès, amb la col·laboració del ajuntament local i del Club Voleibol Cerdanyola, que en dos anys com a club afiliat a la FCVb ha organitzat un curs àrbitre, i amb aquest, dos d’entrenador.

Les inscripcions es poden fer fins al proper 7 de setembre a través del formulari d’inscripció adjunt a aquesta nota informativa.

Les classes presencials es celebraran els caps del setmana del 15, 16, 22 i 23 de setembre a les instal·lacions del Parc Esportiu Municipal Guiera, en horari de 10 del matí a les 20 hores. Entre les classes presencials, hi ha classes teòriques i pràctiques, entre les que destaquen, tàctica, preparació física, tècnica, reglament i d’altres.

Aquest curs és obligatori per els/les entrenadors/es amb autorització federativa. El curs només disposa de 30 places disponibles que s’atorgaran per rigorós ordre d’arribada del comprovant de pagament.

Els alumnes qualificats com a aptes al finalitzar el curs obtindran el títol provisional de tècnic de Nivell Bàsic (antic Nivell-I), que passarà a ser definitiu una vegada s’hagi realitzat un any de pràctiques i s’hagi cursat un clínic formatiu de la Federació Catalana de Voleibol.

INSCRIPCIÓ

MÉS INFORMACIÓ

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top