Torna una de les cites més importants del Vòlei Platja amateur a Barcelona

El III Torneig Love It Barcelona tindrà lloc els dies 9 i 10 d’abril a la Platja de Somorrostro de la ciutat de Barcelona i, com en anteriors edicions, serà de caràcter solidari. Està previst que hi participin 128 parelles, tot un rècord, distribuïdes en tres categories: mixta, femenina i masculina.

Es tracta del torneig amateur més important i amb més afluència que se celebra a Barcelona, pel qual s’instal·laran 16 pistes de joc i els beneficis del qual es destinaran a la organització “Sant Quirze pel Infants”, que desenvolupa una activitat solidària al Perú, i ajuda els més desfavorits gràcies a projectes com la construcció i gestió d’un menjador infantil i d’un centre social per a la comunitat de Chimbote.

Des de la primera edició, el 2014, les sol·licituds de participació no han parat d’augmentar. En aquesta edició s’han rebut més de 250 sol·licituds de nombrosos països (Canadà, Alemanya, Itàlia o Brasil, entre altres), i s’han esgotat les inscripcions en menys de 24 hores. Ha quedat més d’un 30% de sol·licituds en llista d’espera. Aquesta dada denota la gran acollida que té la celebració d’aquest torneig i n’assegura l’èxit en cada edició.

DOSSIER INFORMATIU DEL TORNEIG

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top