Canvi de dates en prova Sub’19 i Sub’21 del Campionat de Catalunya de menors de Vòlei Platja

Montgat acull aquest diumenge 10 d’abril la primera prova del Campionat de Catalunya de Vòlei Platja de menors 2016, d’un total a celebrar de tres, a banda d’una final del Circuit Català de Menors que tindrà lloc a diferents seus al llarg dels mesos de juny i juliol.

En aquesta primera prova entraran en escena les categories Sub’17 i Sub’21 d’un Circuit Català de menors de Vòlei Platja que ha sofert alguna variació en alguna de les dates. Així, una vegada confirmades per part de la RFEVB les dates de celebració dels diferents Campionats d’Espanya de cada categoria el calendari es modifica en alguna prova de la categoria Sub’19 i Sub’21: la primera prova del Circuit Català de Vòlei Platja Sub’19 masculí i femení que es celebrarà a Montgat passa del 17 d’abril al 24 del mateix mes, mentre que la segona es celebrarà en una seu encara per determinar el 29 de maig, en comptes del dia 22 com estava previst.

Pel que fa al Campionat de Catalunya Sub’21 masculí, la primera prova que estava prevista pel 17 d’abril passa a programar-se al 24 d’abril, mantenint la seu de Montgat.

El calendari definitiu, així com la normativa del Campionat de Catalunya de menors de Vòlei Platja 2016, es pot trobar a http://voleiplatja.fcvolei.cat/base_dades.php

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top