La Generalitat distingeix al Balàfia Vòlei per l’ascens a Primera Nacional

El Balàfia Vòlei Lleida serà un dels clubs distingit per la Generalitat de Catalunya per l’ascens a 1a Nacional i per guanyar la fase d’ascens a Eivissa la temporada passada. La Secretaria General de l’Esport organitza aquest dimecres a Tàrrega una gala on reconeixerà 180 esportistes o clubs que van aconseguir en les seves respectives disciplines èxits en competicions catalanes, estatals i internacionals.

Per al president del club, Juan Campillos, aquesta “els premis són els fruits que estem recollint després dels anys que portem amb una dinàmica de treball molt positiva, recuperant el voleibol masculí a Lleida i, sobretot, creant base, que en definitiva és el més important per a la supervivència del club”. “Els èxits del primer equip són els èxits de tot el club, perquè els nostres jugadors de la base tenen on emmirallar-se per tenir motivació per seguir jugant a voleibol”.

És la tercera vegada que el Balàfia Vòlei Lleida serà present en aquest acte, ja que en dues ocasions anteriors ja va recollir aquest guardó pels dos campionats de Catalunya que va guanyar en temporades passades. Aquesta vegada, però, la distinció tindrà un caire especial perquè es va guanyar a la pista i amb molt esforç l’ascens a la 1a Nacional.

L’acte de reconeixement, en el qual es rebrà una reproducció de l’obra de l’artista lleidatà Josep Ripoll, se celebra aquest dimecres, a les 19.00 hores, al Teatre Ateneu de Tàrrega.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top