Torna l’espectacle del Beach Volley Tour i la Final Màster del Campionat de Catalunya Vòlei Platja

Tarragona serà seu el cap de setmana del 7, 8, 9 i 10 d’Agost del Màster del Campionat de Catalunya de Vòlei Platja, i de la quarta prova del Beach Volley Tour, el Circuit Nacional d’aquest 2014.

Els I Internacionals Ciutat de Tarragona, quarta aturada del Madison Beach Volley Tour 2014, aterren a la capital tarragonina del 8 al 10 d’agost. Amb la presència dels millors jugadors del moment sobre la sorra de la platja de l’Arrabassada, l’únic circuit professional de vòlei platja a Espanya arriba a Tarragona amb un muntatge espectacular. Quatre dies d’intensa activitat i més de 4.000 metres quadrats d’instal·lacions.

La cita a la capital tarragonina es converteix així en un moment molt especial dins del calendari esportiu, al coincidir amb la celebració del Màster del Campionat de Catalunya de Vòlei Platja el dijous 7 d’agost. Una data que posa el colofó al circuit organitzat per la Federació Catalana de Voleibol i del qual sortirà el nou campió autonòmic.

De la mà de la Federació Espanyola i del Consell Superior d’Esports, el Madison Beach Volley Tour 2014 representa el circuit professional d’aquest esport.

Amb un muntatge propi de les millors cites esportives del panorama actual i un gran espai d’oci amb música en directe, l’espectacular muntatge presenta una àmplia zona d’hostaleria, en què a més es desenvoluparan diferents activitats paral·leles. Així mateix, les cheerleaders oficials del circuit seran les encarregades d’amenitzar les pauses en el joc amb les seves coreografies.

Després dels I Internacionals Ciutat de Tarragona, el Circuit Estatal de 2014 es desplaçarà fins a Fuengirola on per segon any consecutiu tindrà lloc la final del Campionat d’Espanya absolut.

MASTER del Campionat de Catalunya de Volei Platja 2×2 a Tarragona

La gran final del Campionat de Catalunya de Vòlei Platja 2×2 es celebrarà a Tarragona capital el dijous 7 d’agost, compartint les mateixes instal·lacions dels I Internacionals Ciutat de Tarragona del MADISON Beach Volley Tour 2014.

La parella campiona del MASTER es proclamarà Campiona de Catalunya i es classificarà directament a la fase final del Campionat d’Espanya de Vòlei Platja.

El Circuit Català de Vòlei Platja arriba a la seva etapa final amb l’insertessa del resultat final en un Campionat de Catalunya 2014 que ha tingut diversos campions al llarg de les proves homologades i la prova Màster celebrada a Premià de Dalt.

Les principals parelles catalanes ja estan preparades per a lluitar pel títol de campions de Catalunya 2014 després d’un Circuit que ha viatjat per bona part del litoral català amb un total de sis proves Open homologades al Club Nàutic El Masnou, Frankfurt Parera Beach Volley, SVATOUR Mataró Pro, Voleiboom i Altafulla Beach Volley, i la prova Màsters disputada al Beach Sports Catalunya de Premià de Dalt.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top