Kliokmanaite-Puri i Correa-Badosa, vencedors d’un espectacular Altafulla Beach Volley

La cinquena edició de l’Altafulla Beach Volley no fa defraudar a ningú i va complir amb el guió d’espectacular torneig com a les darreres edicions celebrades. Els grans triomfadors de la última prova Open homologada del Circuit Català de Vòlei Platja 2×2 sènior van ser les bàltiques Erika Kliokmanaite i Kadrid Puri i els experimentats Agustín Correa i Lluís Badosa, qui van derrotar a les seves respectives finals a Virginia Carmona-Rebeca Fernández i Miguel Ángel de Amo-Lluis Badosa.

En el torneig femení van participar un total de 15 parelles, mentre que al masculí van ser 30 les duples que van competir des de dissabte a les prèvies per un lloc diumenge al quadre final. Al torneig femení les bàltiques Pudri-Kliokmanaite van sumar la seva segona victòria d’aquest 2014 al Circuit Català, després de la victòria al Frankfurt Parera Beach Volley. En la gran final Kadri Puri i Erika Kliokmanaite van vèncer per un doble 21-13 a les líders del Rànquing Català Rebeca Fernández-Virginia Carmona. En la lluita per la medalla de bronze la parella formada per Carol Pérez i Carmen Martínez van derrotar a les joves jugadores catalanes Meche Arends-Maria Palet.

L’espectacle va arribar en la gran final del torneig masculí, amb un gran enfrontament entre Agustín Correa i Lluis Badosa i els actuals subcampions d’Espanya, Miguel Ángel de Amo i Ignacio Batallán. En un espectacular partit els experimentats Correa-Badosa van fer-se amb el triomf final en el tie-break, sumant així com a parella aquest 2014 el seu segon triomf després de l’assolit al Frankfurt Parera Beach Volley. En la lluita per pujar al tercer calaix del podi Yamil Yanes i Hernan Tovar van vèncer en un igualat encontre 21-19 als andorrans Geni Da Silva-Christian Salvador.

Un torneig que va comptar a l’entrega de premis amb la presència de l’Alcalde d’Altafulla, Felix Alonso, el Regidor d’Esports de la localitat tarragonina, Guillermo Alonso, de la Representant Territorial de l’Esport a Tarragona, Gemma Solé, i de la Presidenta de la Federació Catalana de Voleibol, Maribel Zamora.

Ara, el Circuit Català de Vòlei Platja tindrà el seu desenllaç el proper dijous 7 d’agost amb la celebració a la Platja de l’Arrabassada de la Final del Campionat de Catalunya, amb la participació de les vuit millors parelles per rànquing.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top