Kliokmanaite-Puri i Correa-Badosa, vencedors d’un espectacular Altafulla Beach Volley

La cinquena edició de l’Altafulla Beach Volley no fa defraudar a ningú i va complir amb el guió d’espectacular torneig com a les darreres edicions celebrades. Els grans triomfadors de la última prova Open homologada del Circuit Català de Vòlei Platja 2×2 sènior van ser les bàltiques Erika Kliokmanaite i Kadrid Puri i els experimentats Agustín Correa i Lluís Badosa, qui van derrotar a les seves respectives finals a Virginia Carmona-Rebeca Fernández i Miguel Ángel de Amo-Lluis Badosa.

En el torneig femení van participar un total de 15 parelles, mentre que al masculí van ser 30 les duples que van competir des de dissabte a les prèvies per un lloc diumenge al quadre final. Al torneig femení les bàltiques Pudri-Kliokmanaite van sumar la seva segona victòria d’aquest 2014 al Circuit Català, després de la victòria al Frankfurt Parera Beach Volley. En la gran final Kadri Puri i Erika Kliokmanaite van vèncer per un doble 21-13 a les líders del Rànquing Català Rebeca Fernández-Virginia Carmona. En la lluita per la medalla de bronze la parella formada per Carol Pérez i Carmen Martínez van derrotar a les joves jugadores catalanes Meche Arends-Maria Palet.

L’espectacle va arribar en la gran final del torneig masculí, amb un gran enfrontament entre Agustín Correa i Lluis Badosa i els actuals subcampions d’Espanya, Miguel Ángel de Amo i Ignacio Batallán. En un espectacular partit els experimentats Correa-Badosa van fer-se amb el triomf final en el tie-break, sumant així com a parella aquest 2014 el seu segon triomf després de l’assolit al Frankfurt Parera Beach Volley. En la lluita per pujar al tercer calaix del podi Yamil Yanes i Hernan Tovar van vèncer en un igualat encontre 21-19 als andorrans Geni Da Silva-Christian Salvador.

Un torneig que va comptar a l’entrega de premis amb la presència de l’Alcalde d’Altafulla, Felix Alonso, el Regidor d’Esports de la localitat tarragonina, Guillermo Alonso, de la Representant Territorial de l’Esport a Tarragona, Gemma Solé, i de la Presidenta de la Federació Catalana de Voleibol, Maribel Zamora.

Ara, el Circuit Català de Vòlei Platja tindrà el seu desenllaç el proper dijous 7 d’agost amb la celebració a la Platja de l’Arrabassada de la Final del Campionat de Catalunya, amb la participació de les vuit millors parelles per rànquing.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top