Correa-Badosa i Puri-Kliokmanaite, nous campions de Catalunya de Vòlei Platja

Les magnifiques instal·lacions del MADISON van ser testimoni per segon any consecutiu de la celebració de la gran final Màster del Campionat de Catalunya 2×2 sènior de Vòlei Platja. La Platja de l’Arrabassada de Tarragona va ser seu d’un gran espectacle al llarg del dia que va aplegar una bona afluència de públic en la jornada de tarda, on el nivell de joc exhibit per les parelles va fer gaudir als espectadors que gairebé van omplir les graderies del recinte en els partits que decidien les medalles de la Final del Circuit Català de Vòlei Platja 2014.

En categoria femenina les bàltiques Erika Kliokmanaite-Kadri Puri van revalidar el títol de campiones de Catalunya assolit l’any passat a les platges de Cambrils. Kliokmanaite-Puri van derrotar en la final a Raquel Brun i Elena Biosca, que tanquen així un espectacular 2014 al Circuit Català amb un magnífics resultats que les han situat entre les millors parelles actuals del Rànquing català, juntament amb les bàltiques, Virginia Carmona-Rebeca Fernández o Aurora Suñol-Carla Martínez. Precisament aquestes parelles van disputar el partit per la medalla de bronze de la final catalana, emportant-se finalment el triomf les cap de sèrie número 1 de la final. Carmona-Fernández van derrotar en la final de consolació a Suñol-Martínez i van assolir així la tercera plaça en la Final del Campionat de Catalunya 2014.

I si en categoria femenina l’emoció i bon joc van ser tònica al llarg de la jornada el masculí no ho va ser menys. A semifinals van arribar amb un gran joc els tarragonins Christian Vives-Didac Jimenez, sumant els tres triomfs al seu grup enfrontant-se al segon classificat de l’altre grup, Yamil Yanes-Gerard Aguilà. En un partit molt vibrant Yanes-Aguilà va fer-se amb el triomf final classificant-se a la final. Una final on van tenir com a rivals Lluis Badosa-Agustín Correa, el gironí i el gadità van derrotar en una final entre dues parelles històriques del Circuit Català a la formada per Jordi Roca i Juan Miguel Rosell. Badosa-Correa venien en un gran estat de forma després del seu triomf la setmana passada a l’Altafulla Beach Volley i van repetir la victòria en la final del Campionat de Catalunya d’aquest 2014, derrotant en la final Yamil Yanes i Gerard Aguilà. La tercera posició final va anar a parar a mans de Jordi Roca i Juan Miguel Rosell, qui van derrotar en la final de consolació als locals Christian Vives-Didac Jiménez.

A l’entrega de premis, en la qual es va voler retre un petit homenatge a tots els voluntaris participants al llarg de la jornada i dels àrbitres que van fer possible que la jornada transcorregués sense cap incidència, van assistir Juan Méndez, en representació de Madison, Roberto Pozzato, com a Director Tècnic de la Federació Catalana de Voleibol, Ramon Cuadrat, Director General de Tarragona 2017, i la presidenta de la Federació Catalana de Voleibol, Maribel Zamora, acomiadant així un Circuit Català de Vòlei Platja 2014 que finalitza amb un gran sabor de boca per a tots els participants.