Arriba la 5ª edició de l’Altafulla Beach Volley, prova homologada del Circuit Català

L’atenció del Vòlei Platja català se centra aquest cap de setmana en Altafulla, on tindrà lloc la cinquena edició de l’Altafulla Beach Volley. Un dels tornejos amb més participació a les nostres terres arriba enguany com a prova puntuable pel Campionat de Catalunya 2×2 d’aquest 2014, sent la prova d’Altafulla la penúltima abans de la gran final que tindrà lloc el proper 7 d’agost a la Platja de l’Arrabassada de Tarragona.

La d’Altafulla serà la sisena aturada del Circuit Català 2014 el qual arriba a la localitat tarragonina amb més emoció que mai per saber el desenllaç final al Rànquing català que donarà entrada a la final del Campionat de Catalunya a les vuit millors parelles després de la prova d’Altafulla.

Una prova d’Altafulla que tindrà un gran volum de participació amb quinze parelles femenines i trenta de masculines. El quadre femení comptarà amb la presència de les duples millor situades enguany al Rànquing i que s’han repartit les victòries en les anteriors cinc proves Open homologades celebrades del Circuit Català. Així ens trobem amb les líders del Rànquing català, Virginia Carmona-Rebeca Fernández, seguides de la parella formada per Elena Biosca i Raquel Brun, una victòria per a cadascuna en aquest Circuit 2014. Un torneig femení que també comptarà amb parelles campiones de Catalunya en alguna de les últimes edicions com les bàltiques Erika Kliokmanaite-Erika Pudri al 2013 o les catalanes Carla Martínez-Marta García al 2010 i 2011.

I si en el torneig femení el nivell serà molt elevat, el masculí comptarà amb la participació de parelles que dotaran Altafulla d’un gran espectacle. Així arriben des de Fuengirola els actuals subcampions d’Espanya, Ignacio Batallán-Miguel Ángel de Amo, que s’uniran a les primeres espases del Rànquing català com Da Silva-Salvador, Roca-Rosell i Correa-Badosa en un torneig molt obert i emocionant, pel vist fins ara en el Circuit Català on Gerard Aguilà-Yamil Yanes, Agustín Correa-Lluis Badosa i Jordi Roca-Juan Miguel Rosell, s’han repartit les victòries en el Campionat de Catalunya de Vòlei 2×2 sènior més igualat de les darreres edicions.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top