´The withces of the orient´, el documental de la històrica selecció femenina de voleibol del Japó

El festival de cinema DocsBarcelona, que se celebra del 18 al 30 de maig a Barcelona, presenta el documental sobre voleibol femení ‘The Withes of the Orient’. El documental és un viatge èpic per la història de la selecció femenina de vòlei del Japó que els anys 60 va passar de treballar a una fàbrica a assolir el rècord històric de 258 victòries seguides. L’equip va ser tan popular que diverses series d’anime i revistes manga es van basar en aquestes jugadores de voleibol que avui roden els 70 anys.

El fim, de Julien Farault, es podrà veure demà dimecres, en sessió única, al Teatre del CCCB, a les 17 hores. Després, i fins al 30 de maig, es podrà veure a la plataforma Filmin. El documental, de Julien Farault, combina els testimonis de les jugadores amb imatges d’arxiu inèdites de les sessions d’entrenament d’una intensitat extrema. El ritme de muntatge, els fragments d’anime, i la banda sonora del músic francès K-Raw, fan justícia al talent de les jugadores.

En un món com l’actual, on els herois són sempre masculins, i més en el món de l’esport, les dones d’aquesta pel·lícula tracten tot tipus d’estereotips. El futbol femení, comença a obrir portes, i aquest documental pot ajudar a popularitzar, encara més el vòlei femení.

Aquí trobareu més informació, com aconseguir les entrades, imatges i el tràiler de Witches of the Orient: https://docsbarcelona.com/es/peliculas/the-witches-of-the-orient

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top