Inscripcions obertes per a les proves d’accés a la Blume

Un any més, la Federació Catalana de Voleibol obre el termini d’inscripció per a les ‘Proves d’accés a Blume 2021’. En aquest sentit, es busquen esportistes nascuts el 2006 i el 2007, per incorporar-los al seu programa d’Alt Rendiment oferint-los una beca a temps complert per entrenar, competir i estudiar. No és necessari saber jugar a voleibol, només estar en perfecte estat de salut i haver practicat esport amb anterioritat.

Per poder participar en aquest procés és necessari omplir i enviar el formulari d’inscripció amb les dades personals i les antropomètriques. Per a poder obtenir aquetes dades, es poden consultar les directrius de recollida de dades antropomètriques en el següent enllaç de Youtube. Les proves presencials es realitzaran els dies 21 de maig a la tarda, el 30 de maig al matí, i el 31 de maig a la tarda, al Complex Esportiu del Consell Català de l’Esport.

Un cop rebuts els formularis, que s’han d’enviar, com a molt tard, dos dies abans de cada convocatòria, i tenint en compte les mesures de seguretat sanitàries adoptades per la Secretaria General de l’Esport i l’Activitat Física (SGEiAF) i la Federació Catalana de Voleibol (FCVb), s’intentaran recollir més dades de manera presencial. En tot cas, i donada l’excepcionalitat de la situació actual, els responsables del programa de tecnificació GET Blume, masculí i femení, es posaran en contacte amb les persones interessades informant dels passos a seguir per avançar en aquest procés de selecció.

FORMULARI INSCRIPCIÓ

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top