Últimes hores per inscriure’s a la segona prova del Vichy Catalan Volei Tour

Les pistes del Centre Municipal de Tennis de la Vall d’Hebron acolliran aquest proper cap de setmana la segona prova del Campionat de Catalunya de Vòlei Platja Vichy Catalan Volei Tour 2021. De nou, la competició està oberta per aquells que volen aconseguir el títol de Campions de Catalunya, amb el Vichy Catalan; com per aquells només busquen passar una jornada d’esport i diversió, participant a la Segona Divisió. La novetat d’aquesta segona prova serà poder seguir la major part de la competició a través del canal de Youtube del Volei català.

Dissabte serà el torn de la fase prèvia del Vichy Catalan, i aquells que no segueixin lluitant pel títol disputaran el Vichy Plus, que finalitzarà la mateixa jornada. D’altra banda, diumenge es jugarà la fase final del Vichy Catalan, que donarà a conèixer els nous campions, i també serà el torn de la competició de Segona Divisió masculina i femenina. Les inscripcions per a totes les competicions està oberta fins demà a les 12 del migdia.

La previsió és superar les 60 parelles inscrites a la primera prova del campionat celebrada fa dues setmanes, ja que a falta de 24 hores ja hi ha més parelles inscrites. L’objectiu dels que vulguin guanyar el Vichy Catalan serà pujar al més alt del podi i destronar a la parella femenina, Erika Kliokmanaite i Kadri Puri, i a la masculina, Rolando Hernández y Hernán Tovar, primers campions del circuit

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top