Inscripcions obertes al Campus de Tecnificació de la Federació Catalana de Voleibol

La Federació Catalana de Voleibol organitza, amb la col·laboració del Patronat d’Esports de l’Hospitalet de l’Infant, la setena edició del Campus de Tecnificació de Voleibol, que es celebrarà a l’Hospitalet de l’Infant del 11 al 24 de juliol. Dues setmanes que acolliran, en un primer torn als esportistes infantils, i en segon torn, als cadets i juvenils de primer any.

Així, la setmana de l’11 al 17 de juliol està pensada per a jugadors i jugadores nascuts el 2007 i el 2008; mentre que la setmana del 18 al 24 de juliol es reserva per als nascuts entre el 2004 i el 2006. Hi haurà un total de 72 places per torn que es cobriran per rigorós ordre d’arribada del comprovant de pagament de l’activitat, prèvia sol·licitud de la mateixa.

El Campus seguirà sota la responsabilitat del gerent esportiu de la Federació Catalana de Voleibol, Oscar Novillo, però també comptarà amb la presència dels entrenadors responsables del Projecte de Tecnificació Get Blume i responsables de les Seleccions Catalanes de Menors, Alberto Toribio i Miguel Fuente. Donat el context actual i davant una possible convocatòria dels CESSAA 2021 al mes de setembre, es podria orientar l’activitat d’algun dels grups a la preparació de les Seleccions Catalanes. 

En aquest Campus, els esportistes podran realitzar un treball de tecnificació per tal d’aprendre per tal d’aprendre noves tècniques i tàctiques que els ajudin a assolir un major rendiment, divertint-se fent activitats de lleure al medi natural i l’experiència de fer nous amics.

MÉS INFORMACIÓ

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top