Tarragona torna a acollir una jornada d’iniciació al voleibol dirigida a professors

Repetint l’experiència de l’octubre de 2013, Tarragona va acollir novament dissabte passat una activitat formativa dirigida aquesta vegada al professorat d’Educació Física d’aquella província, dins el pla de formació de la zona del tarragonès del Departament d’Ensenyament.

El CV Sant Pere i Sant Pau, com a club col·laborador de l’activitat, i el Consell Esportiu del Tarragonès, van valorar molt positivament la jornada, dirigida pel Responsable de Promoció de la Federació Catalana de Voleibol, Carlos García, amb el suport en el control tècnic dels entrenadors del club tarragoní, Cristina Mur, Aleksandar Stevovski i Vlado Stevovski.

En la jornada van intervenir una trentena de professors, els quals van poder iniciar-se en la metodologia de l’INIVOLEI, com a forma d’iniciació en el voleibol i com a eina que faciliti la inclusió del nostre esport en horari lectiu. Els assistents també van poder visualitzar el material esportiu adequat per a la pràctica de l’IniVòlei.

Aquestes jornades s’engloben dins el programa de Promoció i Formació que la FCVb té com a objectiu donar eines metodològiques modernes i divertides als professors de les escoles, per tal que els hi resulti atractiu potenciar el nostre en les seves classes d’Educació Física, així com orientar en el material esportiu adequat per a la iniciació del nostre esport. Tanmateix, el futur immediat passa per poder realitzar altres activitats complementàries com la participació en trobades de col·legis de la zona, o la convocatòria i realització de competicions adaptades.

Compartició en facebook
Facebook
Compartició en twitter
Twitter
Compartició en linkedin
LinkedIn
Scroll to Top