El president del FC Barcelona, Bartomeu, visita la secció amateur del CVB Barça

El president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, acompanyat del vicepresident primer Jordi Cardoner i del directiu Oriol Tomàs, nou responsable de les seccions amateurs, van mantenir dimecres al vespre una trobada amb els membres de la secció de vòlei femení a les instal·lacions de l’INEFC, lloc habitual dels seus entrenaments.

Com ja s’ha fet amb totes les seccions no professionals del Club a excepció de la d’atletisme, amb la qual es trobaran la propera setmana, van conèixer les components de la secció i van poder xerrar amb les noies per saber la seva dinàmica i desitjar-los una bona temporada.

Una secció molt jove

La secció de vòlei femení és un secció vinculada al FC Barcelona des del 1994 i actualment té un total de 230 jugadores dividides en més de 20 equips que competeixen des de l’escola fins a la categoria sènior, equip que disputa la Super Lliga femenina. De fet, la temporada passada van jugar per primera vegada a la història de la secció la competició europea. Els equips realitzen els seus entrenaments i partits entre les instal·lacions de l’INEFC, l’Illa i L’Hospitalet Nord.

Declaracions del president Josep Maria Bartomeu:

“Sempre els dic que intentin que, aquests valors que transmet el Barça, els tinguem nosaltres, amb els rivals, a la pista i també els pares. Crec que és un èxit tenir una secció molt nombrosa, amb 230 joves esportistes. Amb tants equips diferents, tantes categories i tant nivell, perquè tenen bon nivell, la secció és un referent, no només per al Barça, sinó per a l’esport català. Tenim una secció que en el futur pot créixer encara més i pot tenir grans jugadores que puguin arribar al primer equip o Divisió d’Honor”.

Declaracions del vicepresident primer Jordi Cardoner:

“Jo crec que és important descobrir aquests espais del Club perquè és molt difícil transmetre i explicar als socis que tenim secció de vòlei, però, a més, que hi ha més de 200 noies que estan practicant aquest esport en totes les categories, i amb els èxits i la forma en què ho estan fent. Crec que, realment, és una part important que molts espectadors descobriran també d’aquest gran club que és el Barça”.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top