Arrenca de forma oficial la funcionalitat del Comitè Tècnic d’Entrenadors

Ahir a la tarda, a la Sala David Moner de la seu de la Federació Catalana de Voleibol a Barcelona, va produir-se un encontre entre la Presidenta de l’ens federatiu català, Maribel Zamora, el Gerent Esportiu, Oscar Novillo, i el nou president del Comitè Tècnic d’Entrenadors, Joan Armengol, materialitzant-se de forma oficial l’inici de l’activitat d’aquest nou òrgan de la FCVb.

El CTE ha de servir per a treballar en favor de l’enfortiment del col·lectiu català d’entrenadors, i en que aquest sigui partícip actiu de propostes i revisió de normatives, valorar l’estructura i perspectiva de la competició, així com la revisió i aportacions en quant a la formació de tècniques i tècnics del nostre esport per tal d’enriquir dia a dia els coneixements dels entrenadors al nostre territori.

La reunió va servir per traslladar les línies de funcionament del Comitè Tècnic d’Entrenadors (CTE), constituït recentment per la Junta Directiva de la Federació Catalana de Voleibol.

Així, en la reunió celebrada ahir, la presidenta de la FCVb, Maribel Zamora, va demanar expressament al nou president del CTE que es comenci a treballar en plantejar propostes d’interès general, sent aquest un dels principals objectius en l’òrgan de nova creació, a mig i llarg termini que millorin l’estructura actual del voleibol a Catalunya. Tanmateix, es va traslladar com a prioritari visibilitzar els serveis de la col.legiatura, així com tractar d’ampliar-los, millorar la comunicació de la FCVb per afavorir la participació dels tècnics catalans, i finalment, valorar ajudes a aquells tècnics que mostrin el seu compromís en la seva formació professional. També, la màxima dirigent del voleibol català, Maribel Zamora, va convidar al president del nou comitè a la participació, amb veu, però sense vot, en la Junta Directiva de l’ens federatiu català.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top