Arrenca l’activitat de les trobades d’ “IniVòlei” de la temporada 2015-16

Diumenge dona inici de forma oficial l’activitat de les trobades d’ “IniVòlei” a L’Ametlla del Vallès amb la celebració de la primera trobada de la temporada 2015/16. Amb la col·laboració del CE Eduvolei Ametlla i l’Ajuntament de L’Ametlla del Vallès es durà a terme al llarg del matí aquesta activitat de promoció del nostre esport.

Aquesta temporada la inscripció dels equips tornarà a ser gratuïta. De la mateixa manera, que ja es va a fer la temporada passada, els participants només hauran d’abonar l’assegurança esportiva per tal de participar-hi.

La trobada és oberta a tots els clubs i escoles que hi vulguin participar amb els seus equips alevins, benjamins i pre-benjamins. No cal haver jugat abans a voleibol i els equips tenen la possibilitat d’inscriure’s en funció del seu nivell (baix-mitjà-avançat) sense tenir en compte la seva edat o categoria natural.

L’objectiu d’aquesta activitat és fomentar la pràctica del vòlei a les categories d’iniciació i també oferir una activitat a les entitats escolars que s’estan iniciant en el nostre esport, en un ambient lúdic i festiu, en una trobada, que es celebrarà al Poliesportiu Municipal de l’Ametlla del Vallès (carrer de la Mina s/n).

Aquesta és la primera de les vuit trobades que la FCVb té previst organitzar durant l’actual temporada 2015-2016.

La data límit d’inscripció serà el dijous 26 de novembre. Les inscripcions s’han de completar a través del document “FULL D`INSCRIPCIÓ”.

MÉS INFORMACIÓ >> https://fcvolei.cat/promocio.php

Compartició en facebook
Facebook
Compartició en twitter
Twitter
Compartició en linkedin
LinkedIn
Scroll to Top