Tarragona dóna el tret de sortida als Jocs del Mediterrani 2017

Els jardins de l’Amfiteatre de Tarragona van acollir dijous l’acte de benvinguda de la bandera dels Jocs del Mediterrani, que se celebraran l’any 2017. En representació de la Federació Catalana de Voleibol va asistir-hi el Delegat Territorial de Tarragona, Gustavo Saucedo. L’acte va tenir lloc a l’Amfiteatre romà de Tarragona, on deu esportistes campions de Catalunya i de la resta de l’Estat van entrar per recollir la bandera de l’arena i traslladar-la fins al centre del jardí romà.

A continuació, hi va haver els parlaments de l’alcalde de Tarragona, Josep Félix Ballesteros, el conseller de la Presidència de la Generalitat, Francesc Homs, el director general d’Esports del Consell Superior d’Esports de l’Estat, David Vallverde, i el president de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet.

Seguidament, va arribar el moment més esperat: l’acte de benvinguda a la bandera dels Jocs Mediterranis 2017. En aquest acte, presentat per l’actriu Mercè Rovira, es van poder sentir peces poètiques i musicals de Catalunya i de diferents pobles de la Mediterrània, interpretades per la cantant Marta Matheu, el pianista i compositor Albert Guinovart, i la Banda Unió Musical de Tarragona.

L’acte va culminar amb la hissada de la bandera dels Jocs Mediterranis.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top
Scroll to Top