Inauguració oficial dels Cursos FIVB I i III a Barcelona

Dimarts va tenir lloc a l’Auditori de la Residència Joaquim Blume d’Esplugues de Llobregat, la inauguració oficial dels Cursos FIVB I i III, amb la presència del president de la RFEVB, Agustín Martín Santos, i de la presidenta de la Federació Catalana de Voleibol, Maribel Zamora.

En una de les activitats formatives més importants d’aquest 2013, com així van coincidir tots dos dirigents, van dirigir-se a l’alumnat que des de divendres, en el cas del FIVB I, i des del mateix dimarts, del FIVB III, formen part dels cursos internacionals d’entrenadors. Acompanyats dels dos directors dels cursos, el cubà Gilberto Herrera, i el txec Miroslav Ejem, van voler esperonar als assistents en que continuïn amb la seva formació professional en el món del voleibol i ajudin a fer créixer el nostre esport amb el seu aprenentatge.

Barcelona, es després de tres anys, de nou epicentre dels cursos FIVB, uns cursos FIVB que compten amb la presència de destacats entrenadors i figures del nostre esport. Ex-jugadors internacionals, com el cas de la catalana Susana Rodríguez, o el colombià Fredinson Mosquera, juntament amb entrenadors d’èxit com Alberto Toribio, recentment campió d’Espanya cadet a Valladolid amb la selecció catalana masculina, formen part dels 26 alumnes del FIVB I que va arrencar divendres passat. Mentrestant, el FIVB III compta amb entrenadors de diverses nacionalitats (Veneçuela, Mèxic, Argentina o Itàlia) destacant les figures de l’actual entrenador del CAI Teruel a Superlliga masculina, Óscar Novillo, del preparador físic d’aquest mateix equip, el català Javier Peña, o d’Adriá Fiorenza, també campió d’Espanya recentment a Valladolid amb la selecció catalana cadet femenina.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt