Pren forma la temporada 2013/14. Sortejats els primers calendaris de la propera campanya

Dimarts a la seu de la Federació Catalana de Voleibol es va dur a terme la celebració dels sortejos dels primers calendaris per a la propera temporada 2013/14. Només dos mesos després de l’últim partit oficial disputat a les nostres competicions, els clubs ja saben el camí que hauran de fer la propera campanya.

Els equips participants del Campionat de Catalunya de Primera Divisió sènior masculina i femenina, Segona Divisió sènior masculina i femenina, i Tercera Divisió sènior femenina, competiran amb el mateix format de competició que a les darreres dues temporades, completant-se totes les categories amb el número màxim de participants, indicant el bon moment pel qual passen els clubs catalans actualment.

A categories de menors es on es produeix de cara a la propera temporada un canvi en quant al format de competició. Les primeres categories juvenil, cadet i infantil comptaran amb 16 equips participants, els quals es divideixen en dos grups de 8 equips cadascun. De forma conjunta al llarg de 14 jornades, els 3 millors de cadascun dels grups en categoria juvenil-cadet assolirà la classificació per a la Fase Campionat i la Fase Final individual de cada categoria. Els 10 restants, encara tindran opcions d’accedir a la Fase Final individual de cada categoria, i lluitar pel títol de campió de Catalunya. Els tres primers classificats de la primera volta s’afegiran als classificats entre la segona i la sisena posició de les classificacions individuals juvenil i cadet, disputant una apassionant Fase Final a 8 en un mateix cap de setmana, per tal de decidir el segon equip que representarà Catalunya als propers Campionats d’Espanya de la categoria. El primer classificat de la categoria juvenil i cadet al final de la Fase Campionat serà el campió de Catalunya.

Pel que fa a la Segona Divisió Juvenil-Cadet, també reestructuració, amb la divisió de la categoria en tres grups de 8 equips i amb la instauració d’una Fase Final per categoria en la que hi podran prendre part els equips ‘B’ de clubs on el seu ‘A’ participa a Primera Divisió.

La temporada 2013-14 arrencarà el cap de setmana del 28 i 29 de setembre, amb la disputa de la primera jornada en totes les primeres categories, per exigències de calendari amb la RFEVB, mentre que la resta de competicions tindran el seu inici una setmana després, 5 i 6 d’octubre.

Es pot consultar el calendari d’aquestes competicions al següent enllaç: http://competicio.fcvoleibol.cat/calendaris.asp

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top
Scroll to Top