Sorteig de 2 entrades dobles per la nova pel·lícula de ‘Haikyuu!!’ a Barcelona

La Federació Catalana de Voleibol, en col·laboració amb Mooby Cinemas, i com a acció per a promocionar el voleibol a Catalunya, sorteja dues entrades dobles per a veure el film sobre voleibol: “Haikyuu!! Batalla als contenidors”, que tindrà lloc als Cinemes Mooby del Centre Comercial Arenas de Barcelona el pròxim dilluns 10 de juny a les 20 hores.

L’ens federatiu vol compartir l’estrena d’un dels nostres principals actius amb quatre afortunats seguidors. En col·laboració amb Mooby Cinemas, i organitzat per Rin & Cat, sortegem dues entrades dobles per acudir a veure, amb doblatge al català, del film “Haikyu!! Batalla als contenidors”. Els afortunats que surtin vencedors del sorteig tindran l’oportunitat de gaudir d’una tertúlia a sala amb actors del doblatge, així com amb Joaquim Ventura, àrbitre internacional i responsable de competicions de l’ens federatiu, que és un gran coneixedor del manga. A més, hi haurà diversos sortejos i regals per a alguns dels assistents, fent així encara més atractiu el poder assistir-hi.

Per tal de poder optar al sorteig, tots els interessats deuen seguir a la @fcvoleibol, a @moobycinemas en els seus comptes d’Instagram, donar ‘like’ a la publicació, compartir-ho en les vostres històries, així com deixar en la caixeta de comentaris amb quina persona anirien a veure el film sobre el voleibol de secundària japonès.

El sorteig, actiu des d’avui mateix, s’allargarà fins aquest pròxim diumenge 9 de juny a les 21 hores, instant en el qual es tancarà i, immediatament, es donarà a conèixer els guanyadors mitjançant les xarxes socials de la Federació Catalana de Voleibol.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt