Ja disponible l’àlbum de Panini de la categoria Aleví

Ja es poden adquirir els àlbums de Panini amb la col·lecció oficial de la categoria Aleví del vòlei català. El producte final, dut a terme durant la presentació de la temporada aleví fa uns mesos, inclou a tots els conjunts que conformen la categoria, amb els seus respectius cromos. La Federació Catalana de Voleibol va iniciar aquest nou projecte amb la voluntat de continuar expandint la visbilització del voleibol a través dels seus clubs, els seus equips i els seus màxims protagonistes, els jugadors i jugadores de la base del vòlei català.

Alguns dels àlbums ja han sortit cap a la direcció facilitada per aquells que, durant la celebració del Opening Day varen fer una pre-compra, si bé a partir d’ara, els col·leccionables es poden adquirir en versió paper i digital mitjançant la web de Panini en el següent enllaç. Per a poder comprar aquesta col·lecció, els aficionats al voleibol hauran d’obtenir, com a mínim, el 10% dels cromos, els quals posarà a disposició de la gent la FCVb a través de diferents codis mitjançant les seves xarxes socials.

A més a més, l’empresa multinacional del sector dels cromos ofereix la possibilitat d’adquirir algun dels cromos que formen part de la col·lecció en mida XXL (format DIN-A4) per a aquells que vulguin guardar un cromo de forma especial.

COMPRA AQUÍ EL TEU ÀLBUM

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt