Igualada decidirà el Campió de Catalunya de la 2ª Divisió Cadet Masculina

S’acosten els últims encontres per a decidir els Campions de Catalunya de la temporada 2023-2024. En aquest cas, la ciutat d’Igualada rebrà aquest cap de setmana, a través de l’Igualada Vòlei Club, la fase final de la Segona Divisió Cadet Masculina, on vuit equips pugnaran per alçar-se amb el trofeu de campió atorgat per la Federació Catalana de Voleibol.

Els primers encontres tindran lloc durant la matinal de dissabte, on el CV Vall d’Hebron I+D s’enfrontarà al CEV L’Hospitalet, i el CEVOL Torredembarra es trobarà al CV AVAP Girona. A mig matí, l’equip amfitrió, l’Igualada Vòlei Club 1, es disputarà amb l’AE Vòlei Manresa una plaça per a les semifinals, mentre que el Màgic Vòlei Viladecans A tindrà una contesa amb el Club Natació Sabadell Blau per a tancar la jornada matinal.

Durant la mateixa jornada, els equips vencedors dels primers quatre encontres tindran el privilegi de disputar els partits de semifinals, abans de poder classificar-se per a la gran final de diumenge al matí. Primer que res, el partit pel tercer i quart lloc tindrà lloc a les 10 hores, seguit de l’últim encontre, que decidirà el nou Campió de Catalunya de la Segona Divisió Cadet Masculina.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt