La FCVb celebra la Festa del Vòlei Platja i presenta el Vichy Catalan Vòlei Tour 2024

La FCVb ha donat el tret de sortida a la temporada d’estiu en un acte que ha comptat amb la presència de Maribel Zamora, presidenta de la FCVb; Gerard Esteva, president de la UFEC; i Aleix Villatoro, director del Consell Català de l’Esport.

En el transcurs de la Festa del Vòlei Platja s’ha realitzat el tancament de la temporada d’hivern, amb el lliurament de premis als guanyadors i guanyadores de la Lliga d’Hivern, que es disputa de novembre a abril amb l’objectiu de promoure el vòlei platja durant la temporada d’hivern.

Maribel Zamora, presidenta Federació Catalana de Vòlei: “Estem molt orgullosos de l’evolució que ha fet aquest circuit que ja és tot un referent i aquest any presenta noves seus com l’Hospitalet de l’Infant. Estem molt contents també que Vichy Catalan segueixi apostant per aquest esdeveniment per novè any. Estem convençuts que aquesta nova edició serà un èxit i us convidem a participar i que gaudiu del vòlei platja.”

El circuit de referència de vòlei platja
L’acte, a més de coronar els guanyadors de la Lliga d’Hivern, ha servit també per presentar un circuit que ja s’ha consagrat al calendari esportiu: el Vichy Catalan Vòlei Tour – Campionat de Catalunya de Vòlei Platja 2024. Aquest cap de setmana, Cunit acollirà la primera de les set proves (incloent-hi la gran final) que tindran lloc aquest any a les platges catalanes, juntament amb la celebració del ‘King of The Beach’, un nou format de competició que es presenta aquesta temporada i promet ser espectacular. El circuit portarà l’espectacle del millor vòlei per les platges de Cunit, Vilanova i la Geltrú, Tarragona, Cambrils, l’Hospitalet de l’Infant, Empuriabrava i Badalona, que un any més tornarà a acollir la gran final.

Calendari Vichy Catalan Vòlei Tour – Campionat de Catalunya

  • 8 de juny: Cunit
  • 17 de juny: Vilanova i la Geltrú
  • 29 de juny: Tarragona
  • 6 de juliol: Cambrils
  • 27 de juliol: L’Hospitalet de l’Infant
  • 17 d’agost: Empuriabrava
  • 24 d’agost: Badalona

Gerard Esteva, president de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya: “Fa molts anys que segueixo el vòlei de prop. El creixement de la federació ha estat fantàstic i part del seu èxit és que és una federació que mira molt als clubs i té una manera de fer molt propera, oberta i en contacte amb el món del vòlei.”
 
Aleix Villatoro, director del Consell Català de l’Esport de la Generalitat de Catalunya: “Catalunya a nivell esportiu va molt bé per molts motius, també perquè existeix un cor esportiu a tot el país i un dels esports que més està ajudant en aquest boom és el voleibol i el vòlei platja. Les platges catalanes s’omplen de practicants d’aquest esport i veure com teixim societats a través de l’esport i l’activitat física crec que ens converteix en una societat més sana i cohesionada.”

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt