Inscripcions obertes pel Vilanova Màster de Vòlei Platja

Un nou format de competició entra en joc. Ja es troben disponibles les inscripcions per a la segona prova del Campionat de Catalunya de Vòlei Platja – Vichy Catalan Vòlei Tour 2024, que tindrà lloc el cap de setmana que ve, del 15 i 16 de juny, a la Platja de la República de Vilanova i la Geltrú. Aquest esdeveniment, per tal d’afavorir l’espectacle i demostrar l’alt nivell del vòlei platja català, comptarà amb un format Màster.

El sistema és senzill: les primeres dotze parelles inscrites amb major rànquing passaran al quadre principal, i les altres dotze jugaran una fase prèvia el dia abans per tal d’aspirar a ser una de les quatre parelles que acabin confeccionant el quadre final de 16 parelles. L’ens federatiu, per agilitzar els tràmits i ajudar a l’esportista, ha posat a disposició una plataforma per fer una preinscripció, apuntant només amb la parella amb qui juguen l’esdeveniment. Més tard, a partir de dimecres, un cop amb la llista de parelles que vulguin jugar el torneig, la FCVb exposarà qui entra en quadre, qui entra a la prèvia i qui no ha tingut sort i no podrà participar en la prova.

D’altra banda, en la prova de menors, disputada diumenge 16 de juny, no hi haurà cap límit de parelles participants. El sistema de competició serà el següent: hi haurà una primera fase amb grups de quatre on s’enfrontin tots contra tots, amb un màxim de 3 classificats per grup per poder ser campió; i una segona fase a eliminatòria directa per al campionat, tots jugats a un sol set fins a la ronda de semifinals.

Les inscripcions es troben obertes des d’ahir, dijous 6 de juny, i restaran disponibles fins al pròxim dimecres 12 de juny a les 12 hores. Per a accedir a la plataforma d’inscripció, qualsevol interessat pot fer-ho mitjançant aquest enllaç. La llista definitiva de participants i els horaris es publicaran dijous 13 de juny.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt