Pallarés-García i Aliseda-Valiño, vencedors en la prova de Cunit del Vichy Catalan Volei Tour

La platja de Cunit ha proclamat vencedors, dissabte al vespre, a les parelles Pallarés-García i Valiño-Aliseda, en la prova inaugural del Vichy Catalan Volei Tour – Campionat de Catalunya 2024, que ha comptat amb un format Open per tal de ser igualada i emocionant a parts iguals.

El circuit català de vòlei platja ha ofert a tots els assistents i participants, grans dosis d’espectacle i emoció, tant en la categoria masculina com en la femenina, on els experimentats Pallarés-García i Aliseda-Valiño s’han fet amb el triomf final. El binomi García han pujat al calaix més alt del podi després de derrotar en una gran final a la parella formada per Campo-Cardona, les quals han ofert un gran nivell de joc, com s’esperava d’elles en una gran final. El podi de la prova l’han completat Balasch i Grima, tornant així a casa amb un preuat trofeu.

Pel que fa a la competició masculina, espectacular torneig de la parella formada per Valiño-Aliseda, proclamant-se campions de la prova de Cunit després de superar cada una de les rondes que s’han disputat des de primera hora del matí malgrat les condicions climatològiques adverses. Valiño-Aliseda han pujat al primer esglaó del podi després de derrotar en la final a Soroka i Prieto. El podi l’han completat els Nieto i Barreda, estrenant així el primer podi de la temporada al Circuit Català d’enguany, després de ser el millor tercer de les semifinals.

El director tècnic de la Federació Catalana de Voleibol, Carlos García, ha fet entrega dels diferents trofeus als triomfadors d’aquesta primera prova del Vichy Catalan Volei Tour, el qual torna a l’acció en només uns dies per rebre ben a prop, a Vilanova i la Geltrú, als millors jugadors del litoral català, doncs és una prova catalogada com a Màster. El sistema és senzill: les primeres dotze parelles inscrites amb major rànquing passaran al quadre principal, i les altres dotze jugaran una fase prèvia el dia abans per tal d’aspirar a ser una de les quatre parelles que acabin confeccionant el quadre final de 16 parelles.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt