Espectacular jornada de Vòlei Platja de menors en la disputa CCVP a Cunit

La platja de Cunit va ser, durant tota la jornada dominical, la seu de la celebració del Campionat de Catalunya de clubs de Vòlei Platja en les categories de menors, que inclou a les infantils, cadets, Sots-19 i Sots-21, tant femení com masculí. Després de pràcticament dotze hores de vòlei, només uns pocs escollits varen tenir la fortuna de tornar a casa amb copa i/o medalla.

En un esdeveniment que va començar a primera hora del matí i que va finalitzar gairebé a les 21:00 hores de la nit, i amb una participació de clubs i jugadors i jugadores molt elevada per a ser la primera de les proves, es va dur a terme una gran jornada de convivència i vòlei platja entre tots els participants sobre la sorra, i pares i mares, gaudint tothom d’aquest campionat tot i la pluja que va caure un cop començada la competició.

La categoria reina de la jornada va ser la Sots-19/21, on en la branca femenina varen participar fins a divuit parelles. Finalment, després d’un gran dia de competició, el binomi Roig-Callejo va alçar-se amb l’or a la categoria Sots-21, i la parella Tocados-Escusa en Sots-19 després de superar a Mateos-Martínez. D’altra banda, en el bàndol masculí, la parella formada per Lopez-Font va aconseguir la copa de campió, mentre que Ares-Almaraz varen fer-se amb el subcampionat. Per la seva part, Raksany-Suarez van alçar-se amb la victòria de Sots-19, i Carbó-Torrellas amb el sots campionat.

Un pèl més avall, en la categoria cadet del Campionat, el CV Esplugues va resultar campió de la branca femenina, derrotant en la final a l’Associació de Voleibol de l’Ametlla del Vallès per 0-2. En el bàndol masculí, el Beach Club Esportiu el Péndulo MPME va superar al Club Vòlei Platja Arenys per 2-1, enduent-se així el trofeu que el coronava com a campió.

El CV Esplugues va culminar el doblet en categoria infantil femenina després d’aconseguir la victòria final i al vèncer al seu oponent, el CV Sant Cugat BLMS, per 0-2. En categoria infantil masculina, va arribar una altra victòria de l’Associació de Voleibol de l’Ametlla del Vallès, que va superar per 0-2 al Beach Club Esportiu el Péndulo.

Ara, la següent cita per a tots aquells que desitgin continuar competint a la platja durant aquest estiu arribarà d’aquí uns dies, amb la participació en la prova de Vilanova i la Geltrú aquest pròxim cap de setmana, segona aturada del Campionat de Catalunya de Vòlei Platja de 2024.

Podeu accedir a les fotografies de l’esdeveniment en el Següent Enllaç.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt