Sis catalanes debuten avui a l’All Star de Guadalajara

En el marc incomparable de la Copa d’Espanya de Voleibol infantil i cadet es disputarà aquesta tarda el partit de les estrelles de la Superlliga femenina. Als més de 500 jugadors i tècnics catalans que s’han desplaçat a Guadalajara per disputar la Copa es sumen les sis catalanes que participen a l’All Star.

Els 49 equips catalans desplaçats a Guadalajara ja han començat a disputar els seus primers partits en busca d’un títol a la Copa d’Espanya, però a més, han pogut compartir uns moments amb algunes de les jugadores que formaran part de l’All Star d’Iberdrola que es disputarà aquesta tarda a les 20:30h al pavelló Multiusos de Guadalajara. Entre elles, han pogut compartir uns moments amb l’Anna Grima i la Sofia Muller del CVB Barça i amb la Sílvia Araco i la Carla Moreira del DSV CV Sant Cugat.

El partit de les estrelles es recupera 13 anys després de la seva desaparició i enguany, de les 24 seleccionades, 6 són catalanes. A l’equip vermell comptaran amb la presencia de la central Anna Grima i de la receptora Sofía Muller, del CVB Barça, i la central del Naturhouse Ciudad de Logroño, Camila Maldonado. L’equip verd tindrà 4 catalanes: Silvia Araco, col·locadora del DSV CV Sant Cugat; Raquel Brun i Patricia Llabrés, receptora i líbero de l’Haro Rio Voley; i Sara Esteban, receptora de l’Avarca Menorca.

El partit es podrà seguir en directe a través de rfevb.com, i també per LaLiga4Sports i per Marca TV.

Les petites promeses del voleibol català també presents a Guadalajara

Pel que fa als equips catalans que estan disputant la Copa d’Espanya, han començat el campionat amb majoria de victòries. Els equips masculins del AEE Carles Vallbona porten una derrota i una victòria pel que segueixen amb opcions. Els equips infantils femenins, de la resta de clubs, sumen 22 derrotes, però ja han guanyat en 26 ocasions i molts d’ells lideren les taules de classificació. Més complicat sembla aconseguir una victòria en categoria cadet. De 40 partits disputats fins al moment, els equips catalans sumen 22 derrotes i 18 victòries.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top