Comença la segona fase de la Primera Divisió Infantil Masculina

Acabada la primera fase de la Primera Divisió Infantil Masculina ja s’ha fet la reagrupació d’equips en base a la classificació i es saben quins són els que disputaran la competició de promoció i quins jugaran per classificació.

La categoria infantil masculina està formada per 11 equips, que durant la primera fase han disputat una lliga dividits en dos grups. Els tres primers classificats de cada grup són els que competiran a partir d’ara per guanyar el títol de la categoria. En el grup A, els primers classificats han estat el CV Sant Martí, el CN Sabadell i l’AE Carles Vallbona, mentre que al grup B s’han classificat el CV Estructures Olot, el FC Barcelona i el CV Vall d’Hebron.

La resta d’equips de la categoria disputaran una lliga de classificació. Formen part d’aquesta lliga els equips CE Eduvolei Ametlla i el FS Castellar que han jugat la primera fase al grup A, i el CV Arenys, el CEV L’Hospitalet i la UE Salle Girona que formaven part del grup B.

Avui, 29 de desembre, a les 18 hores es celebrarà a la seu central de la Federació Catalana de Voleibol el sorteig de calendari d’aquesta segona fase que determinarà els desplaçaments de la categoria, que deixa de disputar-se en triangulars i passa a ser lliga regular.

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top