Barcelona seu del III Torneig d’Ecuavoley

El Pavelló Olímpics de la Vall d’Hebrón va ser seu ahir del III Torneig d’Ecuavoley celebrat a la ciutat de Barcelona. L’esdeveniment dóna per finalitzat un any de treball de la Federació Catalana de Voleibol envers aquesta disciplina esportiva amb l’objectiu que serveixi com a eina d’integració del col•lectiu d’equatorians i persones sud-americanes residents a Catalunya.

El III Torneig d’Ecuavoley va reunir als dos millors equips de la competició regular, que es disputa al llarg de l’any, a mode de gran final. A més, es va convidar a altres jugadors federats de voleibol per a poder compartir una jornada d’integració i intercanvi de coneixements entre aquesta modalitat del voleibol i el federat. Així, també es va disputar algun partit amistós entre els presents per poder fer un tast d’ aquesta varietat de voleibol que es juga al continent sud-americà.

L’Ecuavoley és una variant del voleibol originaria d’Equador, i que els seus representants han traslladat arreu del món. La seva pràctica es realitza sobretot en llocs públics i les principals diferències amb el voleibol federat són l’alçada de la xarxa, que es situa a 2,85 metres d’alçada, i que es juga amb tres integrants de cada equip a pista. A més, la pilota és de futbol .

Amb aquest acte de cloenda es posa punt i final a un any de treball conjunt entre la Federació Catalana de Voleibol i l’Associació Equatoriana d’Ecuavoley, amb la col•laboració de la Direcció de Serveis d’Immigració i Interculturalitat de l’Àrea de Qualitat de vida, Igualtat i Esports de l’Ajuntament de Barcelona.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top