Tarragona Score i Barcelona 3 Sportmember guanyadors del Campionat Provincial Juvenil

El pavelló Juanjo Garra de Lleida ha viscut la primera de les tres jornades del Campionat de Catalunya de Seleccions Provincials, acollint la competició juvenil. Els guanyadors de la categoria masculina han estat els nois del Tarragona Score i el vencedor femení ha estat l’equip de Barcelona 3 Sportmember. Una jornada on s’ha pogut veure el millor voleibol de Catalunya de l’última categoria de menors.

Des de les 9 del matí el pavelló del Voleibol Balàfia s’ha anat omplint amb els més de 100 esportistes arribats d’arreu de Catalunya. Així, durant el matí s’han anat disputant els partits de la fase classificatòria i per la tarda s’han jugat les semifinals i les finals. En total han estat 10 els equips que optaven al títol de campió territorial. En categoria masculina n’hi havia un per demarcació, mentre que en femenina hi havia tres rerpesentants de Barcelona i un de cada de la resta de províncies.

Finalment el vencedor en categoria masculina ha estat l’equip d’Alek Stevovski, el Tarragona Score, que ha mostrat la seva superioritat al llarg de tota la jornada i no ha perdut en cap dels partits disputats. La final ha estat contra amb el Girona Wilson. El tecer i quart lloc han estat pel Barcelona Vichy Catalán i el Lleida Ara Lleida, respectivament.

Pel que fa a categoria femenina, on hi havia 6 equips, el guanyador ha estat el representant de Barcelona 3 Sportmember, dirigit per Leonel Passerine i Idaira Vega, que han remuntat el partit a Barcelona 1 Vichy Catalán. Les noies de Passerine han guanyat el segon set amb un marcador més que ajustat i han estat més contundents al tie break.

GALERIA D’IMATGES

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt