49 equips catalans a la Copa d’Espanya

Aquesta tarda arrenca a Guadalajara la quarta edició de la Copa d’Espanya de Voleibol infantil i cadet amb la participació 244 equips, 49 dels quals són catalans. Fins al proper 30 de desembre lluitaran per aconseguir el títol en una de les 10 categories de la competició.

Un total de 13 clubs catalans tindran representació a la Copa d’España que es disputa a Guadalajara fins al 30 de desembre. Només l’AEE Carles Vallbona desplaça els equips infantil i cadet masculí a part dels equips femenins, mentre que tota la resta només ho faran amb equips femenins. En total seran 25 equips infantils femenins, 22 cadets femenins i un masculí per a cada categoria.

El club amb més representació al campionat serà el DSV CV Sant Cugat amb un total de 12 equips, sobretot en categoria infantil on ha desplaçat a 8 conjunts. El segueix el CVB Barça amb 6 equips i després el CV Premià de Dalt i l’AEE Carles Vallbona amb 5. L’equip vallesà, buscarà repetir el triomf de l’any passat en categoria cadet on va quedar campió del grup 2. També podria repetir títol el CECELL Lleida, que desplaça 5 equips, i intentarà revalidar la primera posició de la categoria infantil grup 2 de l’any passat.

La resta de clubs catalans amb representació a la capital de l’Alcarria són: CV Vall d’Hebron (4 equips), CV Olot (2 equips), CV Esplugues (4 equips), Vòlei Sant Celoni (1), AEE E. Pia Granollers (2), CV Sant Quirze (1), Voleibol Sant Just (1), CV Vilassar (1). Es podran seguir els seus progressos a través de les xarxes socials o bé a la pàgina web http://www.rfevb.com/2016-copa-de-espana

En total seran més de 500 esportistes i tècnics catalans que es desplaçaran a Guadalajara en la festa del vòlei més gran d’aquesta categoria. Aquesta quarta edició millora les xifres de l’anterior amb 60 equips més, incorporant noves categories tant en els grups infantils com en els cadets. El desplegament en organització també bat rècords amb 76 àrbitres, 17 instal·lacions esportives, 45 pistes de joc simultani i més de 800 partits.

 

Compartició en facebook
Facebook
Compartició en twitter
Twitter
Compartició en linkedin
LinkedIn
Scroll to Top